miércoles, 28 de noviembre de 2012

El Sant Jordi s'estrella contra un gran S.E.S.E.

Un gran primer quart dels de Rubí es va veure contrarrestat per una exhibició encestadora dels locals

S.e.s.e. 90 - Sant Jordi 61 ( 11-17, 46-33, 70-45, 90-61)

El CEB Sant Jordi venia de guanyar l'últim partit a casa i es preparava per un partit que es presentava molt dur, un partit contra els segons classificats de la lliga, el S.E.S.E.
Després de que l'equip del Vallès millorés la defensa que tants problemes li havia donat a l'inici lliguer, el pasat dissabte 24 tornaria el mal de cap defensiu pel conjunt blau. Un magnífic S.E.S.E. va fer gala del seu poder encestador i va tirar d'ofici per guanyar un partit que va començar molt complicat pels de casa.

Jesús Álvarez va continuar amb la seva tendència de posar cinc inicials diferents per cada partit i aquest cop es va presentar amb un cinquè titular format per Álvaro, a la posició de base titular per tercer partit consecutiu, acompanyat per Joan Viladomat, Corbera, Soler i en Pau Viladomat.
Recordant a l'episodi de la setmana passada, el Sant Jordi va sortir sense por i amb una gran intensitat defensiva que va provocar que, amb l'ajuda dels triples de Soler, l'equip rubinenc liderés el marcador per 2-10. L'errada contínua des de la línia de 3 dels homes del S.E.S.E., acompanyada per un encert global de tots els jugadors del Sant Jordi, va propiciar que ens anéssim al segon quart 11-17.

I no se sap que els va dir l'entrenador del S.E.S.E. als jugadors barcelonins, però van sortir a la pista transformats. Van sortir disposats a deixar clar perquè estan a la segona posició de la taula. El segon quart es va iniciar i l'equip local va començar a assetjar a base de triples a un Sant Jordi que veia com el seu somni s'esvaïa fins arribar a un parcial que va deixar al S.ES.E. liderant el partit per 38 a 26. I aquest encert des del perímetre sumat als problemes que tenia el Sant Jordi per capturar rebots defensius va acabar de trencar el marcador. El pívot amb el dorsal número 8 del S.E.S.E. va fer mal a la zona i va aconseguir que els seus gaudeixin de segones i terceres oportunitats d'anotar gràcies als seus rebots. Amb això es va arribar al descans amb un 46 -33 que encara deixava alguna esperança pels de Rubí.

Però aixó no era més que el començament d'una exhibició local que va iniciar el tercer període de la mateixa manera que va començar el segon. L'equip de Barcelona liderava 57-37 i els jugadors del Sant Jordi començaven a estar nerviosos per com li sortien les coses. Els germans Viladomat continuen irreconeixibles amb una actuació molt per sota del seu nivell. La jova promesa del Sant Jordi, Jimmy, tenia un dia erràtic, fins i tot, les entrades a canasta que tant fruits acostumen a donar, dissabte van ser el seu pitjor enemic amb 1 encert de 9 intents. I quan jugadors especialistes en triples com Fidel Martínez no fan ni un sol llançament en tot el partit i l'equip acumula pèrdua rere pèrdua, l'equip s'enfonsa.
A partir d'aquí, tot va ser un continu domini local, el S.E.S.E. va donar minuts als suplents i van acabar la feina, 90-61, partit acabat.

Un Sant Jordi que pot donar molt més de sí, va sortir de la pista amb una dura diferència al lluminós. Però és una derrota de la que es pot aprendre molt. L'equip de Rubí va mostrar un primer quart esperançador, però s'ha de saber mantenir el nivell fins el final, i per això encara queda molt camí.
Dia gris per l'equip de Rubí, que només es va salvar l'actuació d'en Soler amb 23 punts, 4 rebots i 2 assitències.