domingo, 11 de noviembre de 2012

Presentació: Blog i raons

Benvinguts, 

Sóc en David Cobo, estudiant del grau de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, i aquest espai serà el punt de reunió per tota l'actualitat del primer equip de la categoria sènior del CEB Sant Jordi.

Aquest blog ha estat creat amb l'intenció de seguir i informar a diari de totes les notícies de rellevància al voltant d'aquest equip de bàsquet amb seu a Rubí.
Aquí podràs trobar les cròniques setmanals dels partits de lliga, veure les estadístiques completes de cadascun dels jugadors als partits, accedir a la taula de classificació del campionat, llegir entrevistes a protagonistes del blog com jugadors, cos tècnic o el president, i assabentar-te de lesions, canvis en la gestió de l'equip o qualsevol esdeveniment important del club.

Aquesta idea emprenadora del blog va ser incentivada pel professorat de l'assignatura d'Escriptura en Premsa, aquesta és una activitat que serà avaluada i compta per nota. 
Jo vaig escollir aquest tema perquè considero que s'ha de donar una empenta als equips locals, equips que potser no són reconeguts a nivell nacional, però per a una ciutat sí, i al presentar-se aquesta oportunitat no vaig dubtar en voler transmetre la meva passió pel bàsquet i l'esport en forma d'informació. 

És per això que els següents tres mesos, i qui sap si de manera indefinida més endavant, aquest serà el portal on hi haurà tot el que es necessiti saber sobre l'actualitat del primer equip del CEB Sant Jordi de Rubí. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario