domingo, 11 de noviembre de 2012

Presentació: L'equip d'aquesta temporada

La primera de les coses que s'han de saber d'aquest equip és que és un equip nou. Només hi ha dos jugadors que van formar part de la plantilla l'any passat i que repeteixen aquest any.  s'està apostant per la renovació d'un equip que no va acabar de quallar la temporada passada per resultats i diferències entre els jugadors i el cos tècnic.

El cossos directiu i tècnic van començar a buscar nous fitxatges des de finals de la temporada passada. La labor va donar els seus fruits i a finals d'agost ja tenien un equip molt prometedor dispossat a començar la pretemporada. Van jugar diversos partits amistosos i tornejos i, en comput global, van quedar sensacions positives. Es van alternar victòries i derrotes. Tenint en compte la inexperiència d'un equip totalment renovat i la modèstia d'un club de Rubí, la pretemporada es va saldar amb bones impressions. Els jugadors han fet pinya, hi ha una gran química entre els integrants de la plantilla i això cada dia es reflexa més a la pista.

Aquest equip sènior juga a la divisió de Primera Catalana Masculina i estan assignats al Grup 2 amb el que competiran durant tota la temporada 2012-2013. En principi, els objectius de l'equip són els de matenir-se a la categoria i quedar a la zona mitja de la tabla.

Tot i això, els començaments sempre són durs, i més per un equip en ple procés de formació, i dels primers 8 partits jugats de lliga porten un average de 2 victòries per 6 derrotes. Mirant la classificació estan situats a la davant-penúltima posició.

La lectura positiva que podem extreure del començament de la lliga és que l'equip té una molt bona disposició ofensiva, ja que és el quart de la lliga en anotació, per davant, fins i tot, del primer classificat, l'AESC Ramon Llull. La part negativa és que també és l'equip que més punts reb per partit, una mitjana de 81.
Això sí, no s'ha d'oblidar que el camí és molt llarg i aquest grup encara està en fase de maduració.




No hay comentarios:

Publicar un comentario